ژاپن: در هیچ عملیات نظامی آمریکا در خاورمیانه شرکت نمی‎‌کنیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۵۱۲۷

ژاپن: در هیچ عملیات نظامی آمریکا در خاورمیانه شرکت نمی‎‌کنیم

نخست‌وزیر ژاپن اعلام کرده است که یگان نیروی دریایی این کشور در خاورمیانه در هیچ عملیات ارتش آمریکا در منطقه شرکت نخواهد کرد.
ژاپن: در هیچ عملیات نظامی آمریکا در خاورمیانه شرکت نمی‎‌کنیم

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «آبه شینزو» نخست‌وزیر ژاپن اعلام کرده است که ناو و یگان نیروی دریایی این کشور در خاورمیانه در هیچ عملیات ارتش آمریکا در این منطقه شرکت نخواهد کرد.

آبه در این ارتباط گفته است که با وجود در اختیار قرار دادن اطلاعاتی به ارتش آمریکا در منطقه، اما نیرو‌های ژاپنی در هیچ عملیات نظامی تحت هدایت واشنگتن در خاورمیانه شرکت نخواهند کرد.

نخست وزیر ژاپن در عین حال تاکید کرده است که اطلاعاتی که ممکن است به عنوان مشارکت در یک عملیات نظامی آمریکا در نظر گرفته شود، به اشتراک گذاشته نخواهد شد.

هفته گذشته یک ناوشکن ژاپنی برای یک مأموریت دریایی و آنچه که تضمین آزادی ناوبری خوانده شده بود، عازم منطقه غرب آسیا شد.

در همین ارتباط اعلام شد که ناوشکن «تاکانامی» از «بندر یوکوسوکا» در جنوب توکیو عازم دریای عمان، بخش‌های شمالی دریای عربی و همچنین خلیج عدن شده است.

نخست وزیر ژاپن در مراسم بدرقه به خدمه و افسران این ناو ۴۶۵۰ تنی گفته بود: تضمین امنیت کشتی‌های مرتبط با ژاپن یکی از مأموریت‌های شماست.

پربازدیدترین آخرین اخبار